Välkommen till Pargus Text & Bildservice!

Pargus Text & Bildservice specialicerar sig på foto och reportage om road racing- sporten i främst Sverige, men även andra länder har besökts i samband med VM och EM.

Pargus Text & Bildservice registrerades Luciadagen 1982, och har således en mångårig verksamhet. Innehavaren, Bengt Johannesson, har F-skattesedel och åtar sig uppdrag inom sitt specialgebit.

Under åren har material levererats till mc-tidningar i Sverige och England. I första hand till tidningen Race, men även till MC-Nytt, Allt om Mc, MCM, Idrottsbladet, Classic Bike och Classic Racer (England).

I ett antal fall har text och bilder också levererats till program för road racing-tävlingar, både VM, SM och Classic Racing.

Beställ bilder

Om du är en förare eller sponsor som vill beställa någon eller några av våra bilder, eller om du är ett racing-fan som vill ha bilder av din favoritförare, gå då igenom vårt bildarkiv och beställ dina favoritbilder.

Bilderna kan du få på tre olika media, nämligen papper, CD/DVD och/eller e-mail.

Pappersformaten är antingen 19x27 cm (nästan A4) eller 13,5x19 cm (nästan A5) eller 9x13 cm (nästan A6).

För att hålla nere filstorleken och därmed minska överföringstiden för de som inte har bredbandsförbindelse, har bilderna som skickas med e-mail måtten 10x15 cm.

För bilder som överförs till CD/DVD, är det skivans kapacitet som utgör begränsningen.

Bildkollage

Om du vill ha ett montage av ett antal olika bilder, för personligt eller promotion-bruk, kan Pargus Text & Bildservice skräddarsy ett bildkollage. Välj bilder från vårt bildarkiv, skicka sedan ett e-mail med bilderna eller bildernas filnamn till oss och beskriv hur du vill ha kollaget, så vi kan göra bilden precis som du önskar. Ange också om du vill ha med text i bilden, och i så fall textens lydelse.
© Copyright 2004-2018 Pargus Text & Bildservice. All rights reserved.